Acces general

Intrarea este deschisă tuturor oamenilor, indiferent de vârstă, care achiziționează un bilet pentru acces general și care vor sa traiască un weekend plin de adrenalină. Evenimentul va fi desfășurat într-un cadru cu o atmosferă specifică de festival. Evenimentele de pe circuit dedicate atât amatorilor, cât și profesioniștilor, vor fi însoțite de muzică pe tot parcursul evenimentului asigurată de DJ Robert Georgescu, de o zonă de restaurante, de expozițiile de mașini și produse dedicate motorsportului și pasionaților. Biletul pentru accesul general include accesul în calitate de spectator la toate activitățile evenimentului, însă nu este inclusă participarea la trackday cu mașina personala sau închiriată unde înscrierea se face separat.

Bilete

Sâmbătă - 11 iunie

acces în calitate de spectator la toate activitățile evenimentului

participarea cu mașina proprie la trackday se achiziționează separat

25 lei

intrarea copiilor sub 14 ani este gratuită

biletele sunt nerambursabile

Duminică - 12 iunie

acces în calitate de spectator la toate activitățile evenimentului

participarea cu mașina proprie la trackday se achiziționează separat

25 lei

intrarea copiilor sub 14 ani este gratuită

biletele sunt nerambursabile

Program

Sâmbătă - 11 iunie 2022

Interval orar
Durată
Activitate
Loc
8:30 - 8:55
30 min
Trackday - Briefing participanți
Recepție
9:00 - 9:30
30 min
Trackday 1 - Grupa A
Circuit
9:30 - 10:00
30 min
Trackday 1 - Grupa B
Circuit
10:00 - 18:00
8h
Expoziție
Paddock
10:00 - 18:00
8h
Muzică - DJ Robert Georgescu
Terasă
10:00 - 18:00
8h
Restaurante
Paddock
10:10 - 10:40
30 min
Dealeri - Sesiune 1
Circuit
10:50 - 11:20
30 min
Trackday 2 - Grupa A
Circuit
11:20 - 11:50
30 min
Trackday 2 - Grupa B
Circuit
12:00 - 12:30
30 min
Dealeri - Sesiune 2
Circuit
12:40 - 13:10
30 min
FRAS
Circuit
13:10 - 13:25
15 min
DRIFT
Circuit
13:35 - 14:05
30 min
Dealeri - Sesiune 3
Circuit
14:15 - 14:45
30 min
Trackday 3 - Grupa A
Circuit
14:45 - 15:15
30 min
Trackday 4 - Grupa A
Circuit
15:15 - 15:45
30 min
Trackday 3 - Grupa B
Circuit
15:45 - 16:15
30 min
Trackday 4 - Grupa B
Circuit
16:15 - 16:45
30 min
Trackday 5 - Grupa A
Circuit
16:45 - 17:15
30 min
Trackday 5 - Grupa B
Circuit
17:25 - 17:55
30 min
Dealeri - Sesiune 4
Circuit
18:00 - 18:30
30 min
FRAS
Circuit
18:00 - 20:00
2h
After racing party
Paddock

Duminică - 12 iunie 2022

Interval orar
Durată
Activitate
Loc
8:30 - 8:55
30 min
Trackday - Briefing participanți
Recepție
9:00 - 9:30
30 min
Trackday 1 - Grupa A
Circuit
9:30 - 10:00
30 min
Trackday 1 - Grupa B
Circuit
10:00 - 18:00
8h
Expoziție
Paddock
10:00 - 18:00
8h
Muzică - DJ Robert Georgescu
Terasă
10:00 - 18:00
8h
Restaurante
Paddock
10:10 - 10:40
30 min
Dealeri - Sesiune 1
Circuit
10:50 - 11:20
30 min
Trackday 2 - Grupa A
Circuit
11:20 - 11:50
30 min
Trackday 2 - Grupa B
Circuit
12:00 - 12:30
30 min
Dealeri - Sesiune 2
Circuit
12:40 - 13:10
30 min
FRAS
Circuit
13:10 - 13:25
15 min
DRIFT
Circuit
13:35 - 14:05
30 min
Dealeri - Sesiune 3
Circuit
14:15 - 14:45
30 min
Trackday 3 - Grupa A
Circuit
14:45 - 15:15
30 min
Trackday 4 - Grupa A
Circuit
15:15 - 15:45
30 min
Trackday 3 - Grupa B
Circuit
15:45 - 16:15
30 min
Trackday 4 - Grupa B
Circuit
16:15 - 16:45
30 min
Trackday 5 - Grupa A
Circuit
16:45 - 17:15
30 min
Trackday 5 - Grupa B
Circuit
17:25 - 17:55
30 min
Dealeri - Sesiune 4
Circuit
18:00 - 18:30
30 min
FRAS
Circuit
18:00 - 19:00
1h
After racing party
Paddock